"Unna sig" var ordet, sa Bull

Idag har vi bränt oss skapligt ute vid plattläggningen. Fy attan vilket skönt väder! Nu är snart hela biten framför trappan och bort till altanen klar, har nog lyft säkert ett ton sten idag. Och icke att förakta, vi gjorde det i total harmoni och alldeles ensamma! Sonen tillbringar helgen hos farmor och dottern höll sig inomhus med huvudvärk, inte kul alls men hon känner sig bättre nu.

När vi jobbat klart tänkte vi att vi skulle unna oss varsin pizza, händer inte så ofta nu för tiden. Jag ringde och beställde och satte mig i bilen för att starta men inte då! Bilen var heldöd! Nybesiktigad, väl omhändertagen med mycket kärlek trotsade den oss som värsta treåring och gav inte ett ljud i från sig. Fick låna grannens bil. Det visade sig att det bara var batteriet som var urladdat, startade med startkablar hur fint som helst sen. Misstänker starkt en viss fyraåring som fibblat med lamporna i baksätet...

Allt frid och fröjd nu. Kvar av dagen är att känna efter i kroppen efter träningsvärken som sakta med säkert kommer smygande, främst runt skulderbladen. Åh, jag ska nog unna mig en öl också!

Tjing!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback