Biljettsläpp!

Nu är de ute, biljetterna till nästa års revy; STJÄRNSPÄCKAT!

Vi stod i Kvarnen och på ICA Nära och bjöd på glögg och pepparkakor och delade ut massor av flyers. Totalt såldes ungefär 100 biljetter på de två timmar vi var ute - rekord, typ!

Det kanske var tack vare vår egen statist, Reine. Han gjorde ett fantastiskt jobb som revyartist!



De flesta som var ute denna skyltsöndag var trevliga och ville gärna veta mer om revyn men en del har inte direkt någon social kompetens. Som den äldre herre som svarade så här på Lindas "Vill du ha ett flygblad om Katrineholmsrevyn?" - Nej, det hoppas jag att jag slipper å se!

Vi avslutade dagen med sketchrep där det repeterades sketcherna "Prinsessorna", "Harry Potter", "Shakti" och "Nyheterna"...nyfikna? Men KÖP EN BILJETT DÅ!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndagsfunderingen!

Undrar om det är dags för en körare med 6-årstrots?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love har tappat sin första tand!

Han vred och vred och så...PLOPP!... Märkligt, sa han, den gick att snurra ett helt varv, mamma! Nu hamnade den i ett glas med vatten och tänk att tandfén hade varit där på morgonen och lagt i 2 guldpengar!

-Det visste jag redan! sa det lilla livet.

Hur ska man göra för att överraska barn av idag? Det var min fredagsfundering.

Avslutade annars jobbveckan på Harrys med tre fantastiska jobbarkompisar, roligt att rangordna, var det nån som sa... Topp 5!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagsfunderingen

Denna fråga har jag funderat mest på idag:

"När ska jag orka, få lust, hinna prata med Dick om engelskan?"

Tänk vad en del saker liksom hakar upp sig utan att bli lösta! Jag kunde ju ha tänkt på helt andra saker som är långt mer viktiga än den här men det här var vad jag funderade mest över denna dag.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stjärnspäckat!!



Så heter vår nya revy!

Det repas för fullt och jag måste säga att det är väldigt roligt! Det är så kul med de nya, yngre förmågorna; Jeff, Krille, Linda och Pontus. De tillför mycket mer än de tror, tror jag! I måndags skrattade vi och flamsade som värsta dagisbarnen men sååå kul! Och alla våra "gamla" dansare är med igen, fasen, det känns som om familjen varit på utlandsjobb och nu åter är samlad!

Premiär på detta fantastiska evenmang är det den 22 januari 2010 i Tallåsaulan. (Ja, vi fick ju flytta pga vissa biografentreprenörer som vägrar släppa in annan kulturell verksamhet än sin egen. Åh! Vi skulle visst få köra "nyårsrevy" i maj... trevligt!)

Det som är tristast är att det bara blir 6 föreställningar mot vanligtvis runt 12-14. När ska vi nu hinna med alla kvällsevenemang som ärtsoppa och punch, smörgåstårta och öl, sill och nubbe, pizza...

BILJETTSLÄPP SÖNDAG 29/11 - KÖÖÖÖÖP!!


Alla fina foton är tagna av Therese Fasth och den jättefina loggan är gjord av Jenny Wistbacka!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu får jag skärpa mig!

Har ju inte varit min blogg trogen alls på jätteläääänge!

Ska bli ändring på det!

Jag har en period känt mig otroligt understimulerad, missförstå mig rätt. Mest på jobbet, missförstå mig ännu rättare! Jag har liksom för lite att jobba med. Men det törs man inte ens knysta om för alla kollegor som går på knäna. Känner bara att antingen har jag tur som har klasser och arbetsuppgifter som inte är jobbiga eller så är jag smart som kan välja mina strider, liksom. Jag tror jag är smart!

Till saken hör väl att det värsta jag vet är att klaga, så jag anpassar min verksamhet efter rådande förutsättningar och struntar i att en del inte blir på topp. Med det menas att en del elever jag har som inte får den hjälp de behöver kommer inte nå sina mål, inte mitt fel!

Ska få starta nåt projekt av nåt slag på jobbet har nu min chef lovat mig, får väl se vad det blir. Spelar egentligen ingen roll alls, bara jag får jobba ensam med det och slippa gnäll ett tag, för det tröttar ut en!

Längtar lite efter mitt bokprojekt med Gleerups förlag! Har skrivit ett kapitel om Strindberg till en påtänkt läromedelsserie i svenska och ska efter nyår ingå i en preferensgrupp som ska dikutera fram mer material - ska bli oerhört spännande att se vart det leder!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()