Frisk och kry!!

I natt lyste fullmånen skarpt. Både jag och sonen förvandlades kort efter vargtimmen till varulvar, vi tjöt natten lång och sov ingenting.

Varulvar måste därför vila dagen efter. Stora varulven tänkte att Lilla varulven kunde kanske, kanske ha utvecklat någon form av sjuka som gjorde att Stora varulven måste stanna hemma med Lilla varulven hela dagen. Stora varulven har nämligen ingen vana vad gäller hemmastanning (för sista VAB-dagen infann sig i mars 2008) och ibland kan det vara skönt med en extra dag hemma, lite mys, spel och prat. Men Lilla varulven behövde bara vila lite extra. Halv nio vaknade han och var pigg och hur frisk som helst. Suckandes ringde Stora varulven till dagis och berättade att Lilla varulven skulle komma efter lunch.


Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag, en trist jäkel!

Eller?

Nja, kanske inte trist men iaf inte så där våldsamt spännande just nu!

Mår fortfarade BRA. Har det lugnt och rätt skönt men har kommit på att det är ganska trist att ha det lugnt och skönt. Vill gärna vara liiiite mer i farten än nu!

Förundras över:

- hur fort det gick från sommar till vindruteskrap på bilen
- hur svårt det är att göra plankstek
- hur lätt det är att bränna 1500 spänn på en hud och hår-salong
- hur jobbigt det kan vara att bära upp allt som ligger i trappan...

Ja, vad ska jag säga? Live goes on in the same old tracks...

Fast snaaaaaart är det kulturkväll och teateruppspel, revystart och juuul!! Det där sista längtar jag inte så värst efter men teater är kuligt som attan!

Skulle inte ha druckit det där sista glaset vin, känner jag...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()