Bröllop på gång!

På lördag gifter sig min kusin Sofia.

Jag ska vara toastmadame.

Fick uppdraget för ett år sen typ men det är först nu jag har insett vad det innebär. En hel del förberedelser! För mig är det kanske en vanlig fest men för dem! Livets viktigaste dag, kanske! Och den får ju inte JAG sabba!! Men jag känner ingen press... har nu förberett mig ut till fingerspetsarna. Den yttersta, yttersta flisan av fingernageln är med i matchen. Jag har skrivit programkort, till och med. Jo, jo, här ska inget lämnas åt slumpen. Fast nu när jag känner mig så här förberedd ska det faktiskt bli superroligt! Jag riktigt längtar efter att få se deras miner vid några tillfällen... det jobbigaste är ju att hålla tyst...man vill berätta NU vad man kommit på, det är ju så roligt!! Men, icke! Tiger som muren, fixar som en sork och myser runt här i mina velourbrallor med programkort i högsta hugg!

MWOAHAHAHAA!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En Brunosson är alltid en Brunosson!

Ett telefonsamtal kommer från en strandsatt svärmor och svägerska, eller snarare skogsatt. De är ute och plockar svamp och inser plötsligt att de låst in bilnyckeln i bilen! Och var är reservnycklen? Mycket riktigt...i bilen! Maken rycker ut och räddar de strand...förlåt, skogsatta kvinnorna ur sin nöd med ståltråd och förvånansvärt stort tålamod klockan fem en fredagseftermiddag. Med sig hem får han tre liter kantareller! Man tackar!

               

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rörande överens!

Jag undervisar en liten språkvalsgrupp i engelska just nu. Den är superliten, bara 9 pers. Sjuor. Alltså, jag hade glömt hur goa sjuor kan va! Häromdagen satte jag mig bredvid en av tjejerna och försökte förklara mysteriet med was och were. Man har ju liksom tid att sitta ner en stund när de är så få. Efter en liten stund la hon huvudet mot min axel och sa i en stor suck:

 "Åh, så här skulle det vara jämt. Tänk att alltid ha en lärare som sitter bredvid en!"

Jag kan bara säga att vi är rörande överens, Rebecca och jag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time no... time (?)

Länge sedan sist...

Oj, hösten har rivstartat i ett lugnt tempo. Kan man säga så? Mycket att göra men lugnt, liksom. Det har varit repetitioner av "Avstigning för de som inte hittar hem" (premiär biblioteket 9/10 kl 19), det har varit möhippa, skolstart med ny sjua och gamla nior och en del STRUL av teknisk karaktär! Som att det tar fem veckor att få hem reservdelar till diskmaskinen från Italien och de dök inte ens upp då! Så efter fem veckor fick vi en ny maskin. Dålig postgång.

Lite möhippa! Min kära kusin (ja, nu är vi ju egentligen inte det men skit samma, det är en annan historia) ska gifta sig den 20:e. Jag ska vara toastmadame...huh!...och kände ett visst tryck från övriga vänner att fixa möhippa. Jag fick dock stor hjälp av Sofias jobbarkompisar och så typiskt tjejig blev inte möhippan alls! Kidnappning på jobbet, gokart, massage (okej då, lite tjejigt) och paintball - kolla blåmärkena! Jäkla Charlie!!



Sen avslutades kvällen hos Charlie med mat, vin, chokladprovning och MASSOR av skratt! Vilka människor, man blir så glad när man träffar nya själar som visar sig vara av precis samma skrot och korn som en annan! Blir nog en jätterolig bröllopsfest!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()