Nu ska här buggas!!

Fel bugg, men goda!

Aerobics och gym är inget som lockar varken mig eller maken. Vi tar hellre promenader eller simmar eller så. Nu är dessa aktiviteter alldeles för beroende av en själv varför de sällan blir av... Hur göra?

Jo! Jag använde mig av min egen starka karaktär (!) och mina föräldrars goda uppfostran och köpte mig och maken en buggkurs! Start 13 januari - finns liksom ingen betänketid ens! Här ska svängas och trampas!

Åh! Det ska bli såååå roligt! ...hoppas jag...

Japp! Så här nånting efter ett par gånger...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis mamma!

Hon fyller år idag, min älskade mor!! Ha en underbar dag, vi kommer senare (efter Norrköpingsrundan).

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsfest i analkande!

Firar nyår tillsammans med Maria och Janne, två av våra bästa vänner, och det ska bli jätteroligt och skönt! Med dem kan man slappna av och ta det som det kommer, det är underbart med sådana vänner! Kanske kommer min kusin och hennes familj med och det gör ingenting för de är nämligen likadana!

Ska åka ändå till Norrköping idag för att inhandla den obligatoriska oxfilén (nu finns en hel del annat också som lockar just i Norrköping en mellandag som denna, men billig oxfilé på Citygross finns det!). Barnen ska få några nya filmer, kanske en nyårsblåsa till mor och en god fika. Får dessutom med mig båda barnen och det ska bli jättemysigt!!

Gott nytt år, alla vänner!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tankar inför 2009

Det blir så här som jag ser't:

* Cecilia tänker alltid på vad hon gjort och inte på vad hon INTE gjort
* Cecilia ringer sina vänner åtminstonde en gång i veckan
* Cecilia leker en femårings lekar med inlevelse och närvaro lite nu och då
* Cecilia tar en långpromenad flera gånger i veckan, duschar, tar en kopp te utan något till och går sedan och lägger sig före 22
* Cecilia låter inte jobbet ta överhand utan lämnar det utan dåligt samvete varje eftermiddag
* Cecilia ägnar sin egen fritid åt sköna lässtunder och teater
* Cecilia bryr sig inte om ostädade rum utan mår lika bra med lite skit i hörnen
* Cecilia har full koll på sin kroppsliga cykel och hamnar aldrig i meningslösa PMS-bråk med maken
* Cecilia är oftast glad, har överseende, är unsam och imponerad av sina familjemedlemmar och vänner i stället för grälsjuk, missunsam och trist


SUCK!

* Cecilia finns inte!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kolla in Bobo!

Min mans systerson har tillbringat ett år i Kanada på Vancouvers filmskola. Se hans examensarbete på denna länk:

http://www.youtube.com/watch?v=1xpvxUnHxAY

Jättekul!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God jul & gott nytt år!!

Har visst inte skickat några julkort i år heller...

Men jag har ett stort hjärta som rymmer tankar på er alla även om jag vet att det inte är tanken som räknas utan handlingen. Jag kan bara ursäkta och på detta sätt önska alla jag känner och bryr mig om ett riktigt gott nytt år!!

Är du osäker på om just du är med i ovan nämnda skara? JA! Det är du!

En liten Brunosson/Eriksson julbildskavalkad:


Lucia på dagis...vansinnigt söta tomtar, speciellt den i bakre raden med bruna ögon...

Syster fick vara med och morgonfika på dagis

Pepparkaksbak till luciasånger (somliga iförda Spidermanbadbyxor...)

Maken har just utfört årets handling med stort H, han har satt fast stjärnan i toppen på vår urtjusiga julgran!

Hanna öppnar sina julklappar innan hon ska till pappa. Hon blir jätteglad över en digitalkamera!

Lite reserverad när självaste tomtefar kom på julafton. Men jag vet inte vem som blev mest förvånad, Love 5 eller mormor Märta 87, ingen av dem visste nåt!

Någon kram fick inte tomten men väl ett handslag!

Årets julklappar var två robotar som numera väcker familjen med ett "Identify yourself" och sen efter en del skjutljud:  "Mission completed" - men roligt har han, det lilla livet!

Allt som allt så har julen verkligen varit en skön helg med mycket avkoppling och lugn! Tack för det!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rätt in på Gerts lista, jo, jo!

I tidningen Frotté har gert Fylking sin egen lista där han listar folk och fä i kommunen. Och se där! Mitt namn hamnade denna gång på andra plats! Varför? För att just jag råkar vara producent för revyn.

Han kan både dansa och sjunga, säger han...undrar om han ska få bevisa det...?!

Lite mallig kan jag väl få va, va?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julstädning!

Japp! Energin har återvänt!! Jag är så lycklig!! Så jag gick på både skafferiet och kylen idag! Jajamen, precis som man ska, enligt de där båda damerna i tv-programmet "Rent hus". Det ska inte finnas något som luktar illa eller kryper i mina matvrår inte!

Så, skafferiet torkade jag ur, gnodde med diskmedel, torkade av igen, kastade allt som inte använts på det senaste halvåret, diskade burkar, fyllde på nytt och ställde sen in en halv lök (!). Jo, för det neutraliserar lukten i skafferiet, förstår ni! Sen kan man lägga in några lagerblad också, de skrämmer tydligen bort ohyra av olika slag.

Efter detta tog jag mig an kylskåpet. Man trodde ju att man hade någorlunda fräscht men huh! Det var tack och lov inget som kröp men lite smågeggigt var det här och var......jag torkade ur, skurade, diskade och torkade igen. Sen kommer finessen: lite ättika på en trasa, torka. Ställ sedan ett glas med lite ättika och en halv citron i kylskåpet och det tar bort dålig lukt samt dödar alla mögelsporer som kan finnas i ett kylskåp. OBS! Ta inte för mycket ättika, för då luktar det illa av det!

Känner mig såååå nöjd!

Vill ni ha överkursen också? Jag trokade av ovanpå kylen också och la sedan dit plastfolie, bara att ta av nästa gång det är dags för städning! Blir inget kladd där nu.

Ja, ja, jag vet! Man blir så imponerad...ni behöver inte falla på knä för denna städguru men...jag finner knappt ord för mina fantastiska tilltag...

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hittade lite bilder!



Rensade datorn och hittade lite gamla bilder, söt kille va?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pytt mitt i natten!

Lite vardagsromantik:

Maken åker ensam och storhandlar, jag ligger på soffan.
Maken fräser pytt i panna och ägg, jag bloggar.
Maken...
Jag...


Underbart, jag skiter i att det kanske inte är så sunt att äta pyttipanna med ägg halv nio på kvällen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julaftonsmenyn

Sitter här och snörvlar av en förkylning och känner mig fortsatt trött. Kan lika gärna fundera över julaftonsmenyn, tänker jag. Hm, få se nu..

Skinka, förstås. Revbensspjäll som Bruno gör så där goda (under föutsättning att vi måste leta efter receptet som vi gör varje år och alltid hittar till slut, det med ingefära och hounung...), mormor får lägga in sill, köttbullar måste vi ha (inte köpe utan hemmagjorda!). Åh! Jag älskar korv! RIKTIGA prinskorvar måste finnas. Rödbetssallad, äpplemos...mamma vill ha rödkål. Bröd, ost...den där goda Julitaosten vore toppen (finns den att köpa någon annanstans än just i Julita?!). Potatis går åt, ägghalvor (utan massa tjafs på...ja, en del kan man lägga tjafs på men inte alla). Lax och Oves, enligt makens utsago, alldeles förträffliga laxrullar. Hanna kan få göra lite julgodis...kaffe, pepparkakor ska bakas på söndag...vin är alltid gott framåt kvällen...Hm...ja, var det allt? Vi blir ju inte så många så vi klarar oss säkert med detta.

Sonen påminde precis om risgrynsgröten! Jösses, hur kunde jag glömma den? Tomten måste väl för farao ha mat han också!

Damn! Glöggen!! Vinglöggen med russin och mandlar!

Men, nu då, är det nåt mer nu då?

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Upp och ner! Tjo ho!

Hela tiden går det som i en berg- och dalbana i mitt humör. Dagen idag har varit fruktansvärt tråkig! Ingen inspiration alls. Det bästa med dagen var att jag hann prata med nästan alla mina elever som ska ha betyg så nu är det mesta färdigtänkt...en vecka före stoppdatum! Tjo ho! Och på fredag är det julfest på jobbet! Tjo ho! Och på torsdag bokade jag en akut frissatid! Ännu mer tjo ho!!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()