Revy-SM 2009

Sommaren avslutades med Revy-SM i vanlig ordning. Ett fantastiskt och färgsprakande kalas, denna gång i Piteå. Gick på danskurs, några kokade pitepalt, vi hade hippiefest och så vann vi paraden på invigningen!



Nästa år behöver vi inte åka så långt, då ska vi till Eskilstuna!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hösten närmar sig!

Och med den kommer allt mys; levande ljus, böcker i långa rader, sköna familjestunder, goa promenader i svampskogen...

Allt det där är ju bara skitsnack! Inte blir det så mysigt! För när stormarna viner och man har tänkt sig en skön stund i soffan med en bra bok och ett litterärt ljus bredvid så kan man ge sig på att någon behöver mat, något behöver tvättas eller så är soffan full av kläder, smulor och leksaker - långt ifrån MYS!

Negativ? Ja, kanske lite. Men det beror på att min sommar varit så skön, förstår ni! Jag vill inte in i detta mörker igen. Det ända som kan lätta upp stämningen något är kommande revyjobb, mer hinner man väl inte.

Sommaren har inneburit att jag hittat massor av saker som varit borta en längre tid. Inte saker som borttappade nycklar, tröjor eller hårspännen utan saker som:

RO & HARMONI, FAMILJEN OCH KÄRLEKEN

Jag har aldrig förr insett hur hårt jag jobbat, hur mycket jag prioriterat ner de saker som jag mår bra av, förrän denna sommar. Jag vet inte vad det beror på att det blev just denna sommar, särskilt inte som maken jobbat mest hela tiden, men så blev det och det känns sååå skönt! Hoppas känslan håller i sig läääänge, lääänge!

Mitt motto för denna höst/vinter är bilden nedan - den symboliserar allt jag sagt ovan, fri för tolkningar.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()