Here I am... again!

Linda sa: "Din blogg uppdateras inte särskilt ofta, du!"

Och det är riktigt. På sista tiden har det varit körigt. Efter sommaren kändes det på nåt konstigt sätt som om jag inte vilat alls. Och ändå har jag varit ledig. Hm. Jag kollade kalendern för att se vad som gått snett. Det jag kom fram till var att jag gjort för många avkopplande saker! Vad fasen betyder det? Jo, fööör många sammankomster, fööör mycket alkohol, fööör många människor. Jag har inte VILAT! Inte suttit mer än två-tre gånger på min altan, inte läst en enda bok, inte spelat ett enda spel!

När jag sedan kom till jobbet blev det kaos med den sommaren i bagaget; renovering av arbetsplatsen, nytt arbetslag, ny chef, ny sjua, nytt schema som inte alls stämde överrens med min och gamla chefens överenskommelse. Ja... det blev galet, alldeles galet!

Hjärnan har bearbetat och kämpat, den har halvt brunnit upp, den har suckat och stönat MEN den är fantastisk! Den kom fram till lösningar som bara ett par dagar sedan inte fanns på världskartan. Amazing! Ett par avbokningar, ett nytt schema och en ny livsstrategi senare mår jag ganska bra!

Och egentligen är det bara min vanliga jävla ambitiösa, präktiga livsinställning som avslöjar sig i mikroskopets obarmhärtiga ljus! Far åt skogen med den! Våga vara lite mer slapp, våga säga nej, våga komma för sent, våga ta på udda strumpor! Det är det jag försöker med nu, ta udda strumpor... jag har inte ens tvättat några strumpor, fick ta makens häromdagen... jo, jo! Det tar sig!

En härlig fredagskväll, ångestfri, åtnjuts just för tillfället. Det var ett tag sen...






Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()