Huga, snart premiär!

Nu börjar det bli verkligt skarpt läge! Den första av tre pjäser står för dörren, bara en månad till premiär och det är hög tid att sätta alla repliker nu!



Idag var vi hemma hos Jenny för att nöta dessa repliker och för egen del gick det väl så där... Första akten är helt ok men den andra är det nog ingen som är riktigt säker på. Så nu är det hårdkörning som gäller!!

PREMIÄR 2 JUNI 2011
Hörsalen, Ängeln, Katrineholm
Kl 19

Pjäsen handlar om familjen Fridh som träffas efter begravningen av mamma Elsie. Pappa Henry (Krister Wistbacka), barnen Kattis (jag), Malin (Annicka Halvarsson) och Caspar (Rodi Ellilä) samt Hans som är Malins man (Andreas Wetell), Emelie som är Caspars flickvän (Therese Fasth) och inte minst Emil som är Kattis son (Jeff Lindström), deltar i denna sorgens stund hemma hos Henry. Men vem har ställt det där paketet mitt på bordet? Från vem är det? Vem ska öppna och vad finns det i paketet? I och med paketet, eller kanske tack vare paketet, så avslöjas den ena familjehemligheten efter den andra och frågan är vem som går segrande ur detta?

Kom och avgör det själv!

Boka biljetter hos:

[email protected]


Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Bra förklaring gällande vad pjäsen handlar om. Jag lånar texten och lägger in på vår sida på facebook.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback